Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Registrace a zápis

Registrace a zápis

Pro studenty bakalářského a magisterského studia  

Registrace do sportovních aktivit v UIS

 

  • Všichni studenti, kteří mají zájem o sportovní aktivity zprostředkované CSA musí provést v UIS elektronickou registraci dané sportovní aktivity v katalogu předmětů. Registrací sportovní aktivity si zajistí místo v daném sportu.

Zápis do sportovních aktivit v UIS

 

  • Studenti musí v tomto období provést v UISu zápis vybraných sportovních aktivit. Zápisem potvrdí svou předešlou registraci sportovních aktivit.
  • V nabídce je nutné vybrat konkrétní hodinu v rozvrhu, kterou chce student navštěvovat.
  • Zápsanou sportovní aktivitu je možné navštěvovat pouze 1x týdně. Výjimkou jsou posilovna a kardiofitness, které je možné navštěvovat opakovaně během týdne. V případě zájmu studenta navštěvovat některý jiný sport, než je uvedené (např. badminton), vícekrát týdně, i to je možné za určitých podmínek. V těchto případech předem kontaktujte: michal.brzobohaty@mendelu.cz
  • Pokud se z kapacitních důvodů již nemůžete zapsat do sportovní aktivity, podejte si bez váhání v UISu žádost o výjimku, kterou Vám garant sportu schválí, pokud je to kapacitně možné.

 

 

Pro studenty doktorského studia   

Doktorandům nabízíme stejné sportovní aktivity jako pro studenty i zaměstnance MENDELU. Lze vybírat ze všech sportovních aktivit v UIS a všech sportovních aktivit komerčních.
Přihlášení na sportovní aktivity v UIS je možné po předchozí domluvě s garantem dané sportovní aktivity a po uhrazení celosemestrálního poplatku 800 Kč na pokladně CSA.
Přihlášení do sportovních aktivit komerčních probíhá stejně jako pro studenty i zaměstnance na portále kurzy.mendelu.cz.

Pro zahraniční studenty

Přihlášení (registrace a zápis) sportovních aktivit v UIS probíhá přes UIS.
Přihlášení do sportovních aktivit komerčních probíhá stejně jako pro studenty i zaměstnance na kurzy.mendelu.cz.

Výuka probíhá v českém jazyce.