Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Kruhový trénink

Kruhový trénink

 

  • Jedná se o komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního i silového cvičení zároveň. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a pomáhá tvarovat postavu. Během lekce se v kruhu přesouváte z jednoho stanoviště na druhé a to po určitém časovém intervalu.
  • Cvičí se s vahou vlastního těla anebo s různými speciálními pomůckami na motivační hudbu pod vedením instruktora. Během tréninku se procvičí celé tělo v logicky uspořádaném programu. Cvičení je skupinové, ale výhodou je velká míra samostatnosti na jednotlivých stanovištích. Aktivita je vhodná pro všechny, kteří chtějí posílit svalstvo ve středním tempu se zátěží a odreagovat se při různorodém dynamickém cvičení.
  • Aktivita bude probíhat v areálu CSA, v hale B1, Jana Babáka 5, Brno. S sebou pevnou sportovní obuv do tělocvičny, sportovní oděv, ručník, pití.