Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Fitbox

Fitbox

 

  • Fitbox je kombinací aerobního cvičení s prvky kondičního boxu ve skupinové lekci pod vedením instruktora. Fitbox je energeticky vysoce účinné cvičení při hudbě, která má hlavně motivační charakter a udává tempo cvičení. Klasický boxovací pytel je nahrazen speciálně upraveným boxovacím totemem o váze cca 120 kg, který je z části naplněn vodou a stojí pevně na zemi. Tím jsou vytvořeny podmínky pro lepší soustředění na samotné cvičení.
  • Cvičení je vhodné pro muže i ženy, kteří mají rádi dynamické aktivity. Fitbox procvičí celé tělo ve středním až vysokém zátěžovém tempu. Mnohdy je dosaženo maximální zátěže a výkonu odpovídajícím možnostem sportovce. Pozitivním přínosem je mimo posouvání hranice aerobního pásma a také velké psychické odreagování. Trénink pomáhá efektivně zpevňovat svalstvo a zlepšovat fyzickou kondici po stránce všestranné vytrvalosti. Přispívá také ke komplexní pohybové koordinaci.
  • S sebou je doporučené pohodlné sportovní oblečení (které dobře odvádí pot od těla), čistá sportovní obuv, dostatek tekutin, ručník, bandáže (fitbox rukavice) budou k dispozici v sále.
  • Fitbox bude probíhat v areálu CSA, v hale B1, Jana Babáka 5, Brno. S sebou pevnou sportovní obuv do tělocvičny, sportovní oděv, ručník, pití.