Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Power jóga

Power jóga

 

Zaměření: Power jóga je silová a dynamická podoba jógy, ze které vychází. Jejím bodem zájmu jsou silové a balanční asány, přesto zůstává cílem pochopení prožití plného jógového dechu v souladu s rozvojem pohybových schopností. Cvičení rozvíjí fyzickou kondici pomocí jógových pozic, kterými harmonizuje tělo a mysli. Power jógou se buduje kladný vztahu k harmonizačním cvičením a podpoře zdravého životního stylu. Pro někoho se power jóga může stát doplňkem nebo kompenzačním sportem k jiným náročnějším nebo jednostranným aktivitám.

Obsah: Cvičí se v souladu s dechem při relaxační hudbě ve skupině s individuálním prožíváním. Dochází k procvičení celého těla, vnitřních orgánů a odstranění stresu. Cvičení obsahuje nácvik základních dechových technik, nácvik a zdokonalování základních a navazujících pozic, nácvik sestavy Pozdrav Slunci a dalších sestav, balanční a silové pozice, závěrečnou relaxaci.

Power jóga bude probíhat v areálu CSA, v hale B1, Jana Babáka 5, Brno. S sebou pohodlný sportovní oděv, ručník, pití, cvičí se bez bot, podložka je k dispozici.