Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Volejbal

Volejbal začátečníci

 

Zaměření: Cílem je vysvětlení jednotlivých volejbalových úderů, zvládnutí základních volejbalových návyků, zvyšování fyzické výkonnosti. Hra je jedním z prostředků regenerace tělesných a duševních sil.

Obsah: Oproti jiným sportovním aktivitám s dotací 60 min má volejbal pro začátečníky dotaci 75 min. V první části probíhá rozcvička bez míče, rezehrání s míčem, různé cviky na odbíjení vrchem, odbíjení spodem, smečování a podání.V druhé části, cca 30 min, proběhne klasická hra ve družstvech.

Volejbal bude probíhat ve velké tělocvičně A1, v areálu CSA, Jana Babáka 5, Brno. S sebou pevnou sportovní obuv do tělocvičny, sportovní oděv, ručník, pití.

 

 

Volejbal pokročilí

 

Zaměření: Cílem je rozšiřování a zkvalitňování pohybových návyků, zvyšování fyzické výkonnosti. Hra je jedním z prostředků regenerace tělesných a duševních sil. Důraz je kladen na rozvoj a zdokonalování základních herních dovedností a herních činností jednotlivce a aplikace dovedností do samotné hry.

Obsah: Oproti jiným sportovním aktivitám s dotací 60 min má volejbal pro začátečníky dotaci 90 min. V první třetině probíhá rozcvička bez míče, rezehrání s míčem, různé cviky na odbíjení vrchem, odbíjení spodem, smečování a podání. Následných cca 60 min probíhá klasická hra ve družstvech.

Volejbal bude probíhat ve velké tělocvičně A1, v areálu CSA, Jana Babáka 5, Brno. S sebou pevnou sportovní obuv do tělocvičny, sportovní oděv, ručník, pití.