Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Centrum sportovních aktivit MENDELU

Kick box

Kick box

 

Kick box představuje bojový sport, který kombinuje tradiční bojová umění s boxerskými údery. Jedná se o skupinovou pohybovou aktivitu buď v provedení fullkontakt nebo bezkontaktně s použitím specifických pomůcek, pro zvýšení fyzické kondice, s posílením a protažením celého těla, zlepšení koncentrace a navozením psychické pohody. Lze ho využít i v sebeobraně.

Kurz je zaměřen na nácvik a zdokonalování základní techniky vycházející z bojových umění, nácvik a zdokonalování techniky postojů, kopů, úderů a obranných krytů, bezkontaktní trénink, trénink ve dvojicích.

Cílem je rozvoj a zlepšení pohybových schopností, rozvoj a zdokonalování silových, rychlostních a vytrvalostních schopností, rozvoj koordinačních schopností, kladný přístup k bojovému umění a chápání konfliktů, řešení konfliktních situací a respektování soupeře, posílení kardiovaskulárního systému, redukce stresu a agrese, pozitivní působení na zdravý osobní rozvoj.

S sebou: Sportovní oděv a sportovní čistou obuv, ručník, pití. Všechny pomůcky a vybavení jsou k dispozici.